Social Start-up Day

impact-hub-logoYoung & Fair organiseert elk jaar de Social Start-up Day: een dag met workshops en netwerkmogelijkheden om jonge mensen die in de duurzame sector een bedrijf willen oprichten een duwtje in de rug te geven.

Voor wie?
Ben jij sociaal ondernemend ingesteld? Loop jij rond met een geweldig idee, maar vraag je je af hoe je dat idee moet omzetten in een businessplan? Of sta jij al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar wil je weten hoe je de volgende klant binnenhaalt? Young & Fair biedt jou workshops van experts aan om de dingen te leren die jij als duurzame ondernemer in de dop nodig hebt.

…een plek waar duurzaam Nederland elkaar kan ontmoeten en jongeren met duurzame business-ideeën vooruit geholpen worden.

Helpen?
Denk jij dat jij ons kan helpen dit evenement tot een succes te maken? Neem dan contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.

Check voor meer informatie over de Social Start-up Day de website: www.socialstartupday.nl

DE SOCIAL START-UP DAY 2016 IS VERPLAATST VAN 19 NOVEMBER NAAR JANUARI 2017.
Exacte datum volgt. Like de facebookpagina en blijf op de hoogte!

Social Start-up Day 2015

11666044_912022545520992_4594252001531203098_nOok in 2015 was er weer een Social Start-up Day in Utrecht. Dit keer vond het plaats in de Bethelkerk in Utrecht. Wederom was het doel om jonge ondernemers een duwtje in de rug te geven bij het opzetten van een eigen onderneming. De deelnemers konden inspirerende workshops volgen en werd er volop genetwerkt. Er kon worden gekozen uit vier tracks: Groen & Duurzaam, Internationale Handel, Deeleconomie en Sociaal Maatschappelijk. En ook werd er natuurlijk weer volop genetwerkt tijdens deze dag! Blogger Myrna maakte een mooie reportage over de Social Start-up Day 2015.

Social Start-up Day 2014

imageYoung & Fair organiseerde 13 september 2014 de Social Start-up Day: een dag met workshops en netwerkmogelijkheden om jonge mensen die in de duurzame sector een bedrijf willen oprichten een duwtje in de rug te geven. Deze dag werden workshops van experts aangeboden om de dingen te leren die een duurzame ondernemer in de dop nodig heeft. Daarnaast werden speeddate-sessies gehouden met gevestigde ondernemers zodat vragen konden worden gesteld aan mensen met ervaring. De lunch en de borrel na afloop boden mogelijkheden om een netwerk op te bouwen met mensen met ideeën over een duurzame samenleving. Immers, ondernemen doe je niet alleen. Lees hier een verslag van de dag van Myrna.