Voor wie?

Jongeren voor eerlijke handel

Young & Fair zet zich in voor eerlijke handel. Dit doen we door te informeren en te activeren. We zijn een platform met meer dan 70 vrijwilligers die zich inzetten om eerlijke handel te stimuleren. Dit doen wij via verschillende evenementen, social media en onze website, waarbij een positieve benadering voorop staat. Deze missie wordt uitgedragen en uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers bestaande uit studenten en young professionals.

Wil je ook iets bijdragen en jezelf professioneel ontwikkelen? Kijk dan welke vorm bij jou past. Je kan ons steunen door tijd of geld te investeren.

Tijdelijke inzet

Young & Fair heeft doorlopend projecten lopen. De een groter dan de ander. De overeenkomst is dat ze altijd een duidelijke begin- en eindtijd hebben. Heb jij een bepaalde periode tijd over omdat het rustig is op je studie? En loopt er dan een evenement dat jou aanspreekt? We kunnen je hulp altijd gebruiken. Wellicht heb je zelf een project in gedachte dat je altijd had willen uitvoeren. Young & Fair biedt je die mogelijkheid! Kijk op de vacaturepagina of er iets voor je bij zit of mail naar hrm@youngandfair.nl met je eigen idee. Kan jij foto’s maken? Of wil je graag bloggen? Wil jij je projectmanagementskills verbeteren? Of juist iets heel anders? Laat het ons weten.

Eventmanagers

Young & Fair is een platform voor en door jongeren . Als eventmanager krijg je de mogelijkheid evenement te organiseren. Om je hierbij te helpen krijg je een persoonlijk coach wanneer hier behoefte aan is. Je krijgt alle vrijheid een evenement te organiseren op het gebied van eerlijke handel en je kan gebruik maken van onze communicatiekanalen. Wij verwachten van eventmanagers dat ze zelfredzaam zijn en ongeveer 8 uur in de week tijd kunnen besteden aan Young & Fair. Uiteraard is er een link met eerlijke handel in je evenement.

Communicatie teamlid

Het communicatieteam houdt zich bezig met het promoten van Young & Fair. Het team ondersteunt de verschillende teams die zich bezig houden met het organiseren van evenementen en activiteiten. Als teamlid van het communicatieteam leer je dus de hele organisatie kennen en ben je betrokken bij vrijwel alle activiteiten van onze organisatie. Binnen het team wordt eigen inbreng erg op prijs gesteld en ben je zeker niet beperkt tot je eigen expertise. Samen werken we aan het op de kaart zetten van Young & Fair!

Bloggers

Een van de doelen van Young & Fair is informeren. Vind jij het leuk om dingen uit te zoeken? En vraag jij je ook wel eens af of alles dat in de kranten staat over de import van bananen wel klopt? Dan zoeken we jou. Bloggers krijgen de vrijheid om te schrijven over dingen die ze leuk vinden, zolang ze te maken hebben met eerlijke handel. Wil je een keer een gastblog schrijven? Of wil je vaste blogger worden? Mail dan je eerste blog naar communicatie@youngandfair.nl. Wellicht plaatsen we hem meteen!

Jou!

Wij zijn een platform waarbij we iedereen in zijn kracht proberen te laten werken. We bieden je de mogelijkheid vaardigheden te ontwikkelen die jij je eigen wil maken. Met een team van vrijwilligers om je heen krijg je de ondersteuning om te doen wat jij graag wil. Wil jij je inzetten voor eerlijke handel en ondertussen jezelf ontwikkelen op een manier die bij jou past? Stuur dan jouw idee naar Myrthe op myrthe@youngandfair.nl

Locatie

Young & Fair is altijd opzoek naar leuke locaties om evenementen te organiseren. Heb jij een leuke locatie die je zou willen aanbieden? Dan horen we graag van je!

Sponsoren

Wij draaien volledig op vrijwilligers. Toch zijn er kosten waar je niet onderuit komt. Daarnaast zijn er aan elk evenement kosten verbonden. Heb jij niet de tijd, maar wel wat geld over voor een evenement van Young & Fair? Dan kan je natuurlijk altijd doneren op bankrekening NL84RABO0154699284.