Young & Fair Masterclassweekend 23 t/m 25 juni 2017

Meer leren over duurzaamheid, netwerken en gezelligheid staan centraal in het Young & Fair Masterclassweekend. Je volgt inspirerende en uiteenlopende sessies binnen één van de trajecten: duurzaam bouwen, duurzaam financieren en direct trade. Daarnaast is er het plenaire programma dat bestaat uit gezamenlijk eten, netwerk- en sociale activiteiten.

Het masterclassweekend is hét event voor studenten, starters en young professionals die zich willen verdiepen in onderwerpen gelinkt aan duurzame ontwikkeling en hun netwerk of die van anderen willen vergroten.

Er wordt nu hard gewerkt aan de website en de inhoud van het programma. Wil je een update ontvangen wanneer je de website kan bezoeken, wil je al een plekje reserveren of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? Mail dan je verzoek naar: masterclass@youngandfair.nl. Wil je meehelpen in de organisatie van het masterclassweekend? Mail dan naar Fenna@masterclass.nl.

Wanneer?

Van 23 juni tot en met 25 juni, vrijdagavond tot en met zondagmiddag.

Waar?

In het Dominicanenklooster in Huissen.

Kosten?

€50-€65 voor alle activiteiten, twee overnachtingen en vijf maaltijden.

Meer informatie

Kijk binnenkort op http://youngandfairmasterclass.nl/

Terugblikken?

Wil jij weten hoe zo’n masterclassweekend er nu eigenlijk uitziet of was je erbij en wil je nog eens terugblikken? Klik dan hier voor het programma van de Masterclass 2014 en hier voor het programma van de Masterclass 2015.